Nyheter & Erbjudanden

Esse vann 3 priser under Organic Beauty Awards!

Bästa Serum 2019 - Ageless Serum
Juryns motivering: Här har du ett serum där du känner en omedelbar uppstramning och att huden blir ofattbart len. En doft av Afrika – ger dig en lyxig upplevelse där de naturliga djupgående ingredienserna håller den vad den lovar. Fast, jämn och mjukare hud redan efter en månad.Bästa Nattkräm 2019 - Restorative Moisturiser
Juryns motivering: Denna kräm med lyxig känsla är som sammet för huden – samtidigt som den ger huden fukt ger den även en tydligt utjämnande känsla. Krämen har en svagt hudfärgad ton vilket gör den perfekt som dagkräm såväl som nattkräm. Funkar helt enkelt dag som natt!

Bästa Innovation 2019 - Protect Oil 

Juryns motivering: En ansiktsolja som är som en dröm för huden. Med dess goda bakterier stärker och återfuktar den en stressig och känslig hud på ett magiskt sätt.
Få en piggare look med puroBIOs nya cremerouge i 3 nyanser - en duoprodukt som funkar både som läppbalsam och krämrouge. Perfekt att ha i handväskan! Skön och smidig konsistens som är enkel att arbeta med. Smälter in naturligt i huden och ger en vacker glöd till hela ansiktet. Går lätt att bygga upp för mer intensiv färg. 

Berikat med ekologiskt kakaosmör, ricinolja och ekologiskt rödvin. Ringblomsextraktet gör den extra snäll mot huden. Applicera högst upp på kindbenet med fingrarna eller klappa in på läpparna för att göra dem fint rosiga.