Ekologiska Ansiktsbehandlingar

Ekologiska Ansiktsbehandlingar M Picaut
Ekologiska behandlingar som utförs med ekolyxserien M Picaut där ekocertifierad havtorn används genomgående - tack vare de stärkande och balanserande egenskaperna för huden. Tillsammans med andra väl valda ekocertifierade ingredienser möts hudens behov. M Picaut är tillverkat i Sverige, medveten om det nordiska klimatets påverkan på huden. Milda, ljuva dofter och härliga texturer tillsammans med mina erfarna händer ger både din hud och ditt sinne en härlig upplevelse, samtidigt som jag hjälper din hud framåt.


60 min 895 kr
Djuprengörande och återfuktande med rengöring, peeling, ånga och portömning. Härlig ansiktsmassage och ansiktsmask.


90 min 1095 kr
M Picauts lyxiga Anti-Age behandling med rengöring, enzympeeling och kornpeeling med micropärlor av jojoba. Lång och härlig ansiktsmassage med hyalyronsyra-serum och serumolja som stimulerar cell- och kollagenförnyelsen och får ansiktsmusklerna att slappna av. Avslutande lyxig alg & kaviar peeloff-mask. Ekologiska Ansiktsbehandlingar Esse Probiotic Skincare
Ta del av framtidens hudvård. Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter. Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika (näring åt hudens goda bakterier) tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden så har Esse lyckats skapa en högeffektiv hudvård som återskapar en fungerande hudbarriär och bekämpar åldersprocesser i huden, för en hy med fantastisk lyster, spänst och elasticitet.


Esse Signature Ageless Treatment
En lyxig ekologisk ansiktsbehandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud. Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga/varma handdukar, portömning vid behov, massage, ögon- och ansiktsmask, avslutande serum, ögon- och ansiktscreme. 90 min innehåller längre massage eller portömning, samt en skön handmassage när du vilar i ansiktsmasken.
Ampull +175 kr


Esse Organic Face Treatment
En fantastisk ansiktsbehandling där känslan direkt från rengöringen känns som massage. Rekommenderas till alla hudtillstånd, även acne och känslig hud. Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga/varma handdukar, portömning vid behov, massage, ögon- och ansiktsmask, avslutande serum, ögon- och ansiktscreme. I 90 min behandlingen ingår en längre massage alternativt längre portömning. 
Ampull +175 krEkologiska Ayurvediska Ansiktsbehandlingar Lakshmi
Ayurveda betyder “kunskap om livet” och är en 5000-årig indisk livsfilosofi som syftar till att stärka kroppens medfödda självläkande förmåga. Lakshmi har utvecklat en enastående eko-certifierad kosmetisk serie som kombinerar visdom i Ayurveda, Aromaterapi, Naturopati (en form av biologisk medicin med huvudsyfte att understödja naturens läkande krafter), modern forskning och teknik inom hudvårdstillverkning med användandet av naturliga ekologiska råvaror. 


Lakshmi AHA Anti-Age Treatment
En exklusiv behandling med Lakshmis Anti Age serie med hög halt av antioxidanter förstärkta med ädelstensenergi (som diamant, korall, smaragd mm). I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, lång massage, peel-off mask och avslutande vård med Anti Age serien. En behandling som ger dig fantastisk lyster och ett lyft till huden. 


Lakshmi Gemstone Face Treatment
En djuprengörande ayurvedisk ansiktsbehandling för alla hudbilder. Balanserar Vata (Torr), Pitta (Känslig) och Kapha (Blandad/fet) hud. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ångbad och portömning (vid behov). Lång balanserande massage med marmapunkts-stimulering, vårdande ansiktsmask samt avslutande dagvård. I 90 min ingår längre massage samt handmassage under tiden ansiktsmasken verkar.


Lakshmi Iris Sensitive Herbal Face Treatment
En ansiktsbehandling för dig med mycket känslig hud som besväras av allergier, rodnader, eksem, ytliga blodkärl, hettande hud, hud som stramar med eller utan en brännande känsla. Behandlingen är fuktgivande, lugnande och dämpar irritation och rodnader. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, lång lymfreglerande massage, peel-off mask och avslutande vård med Lakshmis Iris-serie. 


Lakshmi Netra Eye Lifting Treatment
Lakshmis unika ögonbehandling stärker den tunna vävnaden runt ögonen och har en omedelbar uppstramande effekt. Huden blir synbart mjukare, mer spänstig och elastisk. Påsar och mörka ringar under ögonen reduceras markant vid regelbundna behandlingar och hembehandling med Lakshmis ögonprodukter. I behandlingen ingår rengöring av ögonområdet, massage med näringsrik balm, ögonmask och marmamassage med bergskristaller. Rekommenderas som en kur 1 gång/vecka för bäst resultat, kurpris 4 gånger 1600 kr.


Ekologiska Ansiktsbehandlingar Dr.Hauschka
Upplev en unik behandlingsmetod som skänker dig välbefinnande, renar huden inifrån och aktiverar hudens egna friska funktioner. Dr.Hauschkas hudvårdskoncept lägger tonvikten på helheten och i behandlingen talar vi hellre om aktuell hudbild än hudtyp, eftersom huden har stor kapacitet att med rätt vård balansera och normalisera sig själv.


Classic Dr.Hauschka Treatment
Boka 120 min 1500 kr
Dr.Hauschkas klassiska behandling är en exklusiv helhetsupplevelse som genomsyras av ett lugn och ett flöde av rörelser, och där varje växt och doft har till uppgift att ta fram det vackraste i dig. Denna behandling utförs på exakt samma sätt världen över av diplomerade Dr.Hauschka terapeuter och är grunden till alla Dr.Hauschas övriga ansiktsbehandlingar. 

Den klassiska behandlingen börjar med ett väldoftande aromafotbad. Därefter följer strykningar och lätt massage med lugna, flytande rytmiska rörelser enligt noggrant utarbetat mönster som inbegriper fötter, ben, händer och armar samt axlar och nacke. Efter detta börjar själva ansiktsbehandlingen med rengöring, hudanalys, djuprengöring med ångbad, portömning (vid behov) och lermask. 
Nästa steg, själva hjärtat i behandlingen, är den varsamma lymfstimuleringen med fina penslar och mjuka händer som stärker immunförsvaret, flödet i vävnaderna stimuleras och de återuppbyggande krafterna aktiveras – en renande process som påverkar hela kroppen positivt. Njut sedan av en vårdande crememask, under tiden som dekolletaget får en massage med väldoftande oljor. Som avslutning läggs varma kompresser över nacke och axlar samt dagvård.


Dr.Hauschka Cleansing Treatment
En djuprengörande ansiktsbehandling för alla hudtillstånd som ger liv och fräschar upp. I behandlingen ingår: Rengöring. hudanalys, djuprengöring med örtångbad, portömning (vid behov) och lermask. Lymfstimulering följt av vårdande crememask och avslutande dagvård. I 90 min behandlingen ingår längre portömning alternativt längre lymfstimulering beroende på hudens aktuella tillstånd och behov
Ungdomsbehandling t.o.m. 16 år
60 min 795 kr
Ansiktsbehandling för ungdomar som börjar få sina första finnar/pormaskar. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga och portömning. Som avslutning läggs en lugnande och porsammandragande ansiktsmask. Råd om hur du sköter din hud på bästa sätt hemma. 


Fransar & Bryn
Färgning av fransar & bryn inkl. brynplock / ca 30-45 min 425 kr
Färgning av fransar eller bryn inkl. brynplock / ca 30 min 275 kr
Brynplockning / ca 20 min 175 kr
I samband med ansiktsbehandling 295 / 200 / 50 kr. Meddela i noteringsraden vid bokningen av din ansiktsbehandling vilket tillval du önskar (behöver inte bokas separat). 


Ekologisk Vardagsmakeup
Här lägger vi en vacker vardagsmakeup som framhäver dina färger och drag. Vi sminkar med produkter från Dr.Hauschka, Rms Beauty och PuroBio. 


Ekologisk Festmakeup
Bli sminkad inför festen eller bröllopet med vårdande ekologisk makeup. Vi sminkar med produkter från Dr.Hauschka, Rms Beauty och PuroBio. 


Hudkonsultation
Huden är en spegel av hur kroppen mår på insidan och hur den tas om hand på utsidan. Här gör vi en grundlig diagnostik av huden och berättar vad den uttrycker. Du får rekommendation om vilka produkter som passar din hud bäst just nu samt råd kring hudvård, kost och hälsa. Rådgivningen är kostnadsfri vid köp av produkter för minst 1200 kr.

Kostnadsfri avbokning fram till 24 h innan bokad tid, vid senare avbokning faktureras 50 % av behandlingsbeloppet. Vid utebliven avbokning faktureras hela beloppet. 

Riddargatan 54 - 114 57 Stockholm

info@riddarkliniken.net

08 6620990 / 070 6800310